Despre mine

Bună tuturor! Sunt Alex şi am creat acest blog pentru a-mi urmări pas cu pas drumul de plecare din România. Voi încerca să punctez avantajele și dezavantajele pe care le ridică plecarea din România, dar și sfaturi pentru cei care doresc să plece.

Dacă voi pleca, sau nu, rămâne de văzut!

#vreausaplecdinromania

Un gând despre &8222;Despre mine&8221;

 1. Sa pleci din romania, ar inseamna sa-ti abandonezi neamul, tara, familia care te-a crescut, DESIGUR vei pleca pentru ceva mai bun dar vei lasa in urma o buna parte din tine care niciodata nu-si va gasi locul si nicodata nu se va simtii intreg. Oriunde ai ajunge oricate limbi ai invata si ai vorbii tu in sinea ta mereu vei vorbii ROMANESTE, vei SIMTI sufletul tau, inima ta al calor glas iti vorbeste ROMANESTE, chiar si acum in timp ce citesti faci acest lucru, ai facut asta de cand te-ai nascut de cand ai facut primi pasi si vei face pana nu vei mai fi, in sufletul tau te-ai nascut roman si inima ta asa va bate pana la sfarsit, iar sulfetul tau iti va vorbi numai romaneste

  Eu ti-as recomanda, daca mi-ar fi la indemana chiar cu cel mai mare drag ti-as face cadou o vacanta la noi pe la munte, prin dealuri, codrii, rauri si parauri, poteci si potecute, poeni si poenite, unde ti-as sfatui sa te reculegi sa te regasesti si de ce nu sa-ti dai seama ca pe primul loc in viata unui este cel mai important lucru-i CINE ESTI, in nici un caz CE AI pe tine, in garaj, in cont,etc. CINE ESTI ?

  Oricat de departe ai ajunge si orice limbi ai vorbi in sufletul tau vei fi tot ROMAN, bunicii tai, stra bunicii, stra – stra bunicii , stramosii nostrii, de sute, mii de ani incoace au dat sute si mii de batalii, pentru noi.

  Pentru fiecare din noi care traim in romania, cu ani in urma oameni si-au dat viata, s-au dus la lupta pentru ca ei si familiile lor, neamurile lor sa nu cada in mana altor armante ori dominatii straine, pagane asa ca iata-ne azi pe amandoi si pe restul poporului nostru, vorbing si gandind in limba pentru care alti romani au murit sa o apere, traind in tara pentru care altii inaintea noastra s-au luptat sa o avem, alaturi pe poporul nostru pentru care sute de mii, miloane de romani inainte noastra S-AU SACRIFICAT pe ei insisi ori pe neamurile lor, AU SANGERAT pe campul de lupta pentru a-si apara neamul si valorile, AU SUFERIT biruri, abuzuri, pedrioade de asuprire si de locotenenta strina, AU INDURAT vremuri grele si mult mai triste decat orice traim noi azi. Iar acum daca toti acesti bravi, curajosi si puternici romani s-ar uita la noi de sus din cer ori de jos din mormant si ne-ar vedea ca plecam, parasim si abandonam bucatica de pamant PENTRU care si PE CARE EI AU MURIT NE-AR BLESTEMA !!!! Si ne-ar huli, si ne-ar ocari si ar asupri peste noi toata urgia divinitatii ca oriunde ne-am duce sufletul sa ne fie trist si sa sufere cum si ei au suferit pentru noi.

  In schimb daca vom face cum au facut si ei si vom lupta, si vom suferii si vom indura precum miile inaintea noastra si vom deveni bravi romani atunci divinitatea ne va binecuvanta cu capacitatea de a ne bucura si de a ne ferici zi de zi de a ne implinii si a ne veseli si a avea o viata si un suflet imbelsugat doar pentru simplul fapt ca traim, suntem ne bucuram CA SUNTEM ROMANI.

  Cand in sufletul tau vei fi un roman mandru, brav, puternic, luptator vei fi fericit, te vei simtii implinit si mandru SI NICI O FORTA DE PE ACEST PAMANT nu-ti va putea lua acest sentiment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s