Învață limba norvegiană – metode

Norwegian_learnLimba norvegiană, vorbită de aproximativ 5 milioane de persoan a devenit mai accesibilă celor care doresc să o învețe. Unul dintre cele mai cunoscute site-uri pentru învățat limbi străine a lansat, pentru vorbitorii de engleză, posibilitatea de a învăța limba nordică.

Oricine poate să înceapă acest curs, imediat după înregistrarea pe site-ul duolingo.com. Exercițiile sunt gândite în așa fel încât să dezvolte abilitățile de înțelegere, scriere și vorbire ale utilizatorilor. Pentru a putea începe cursul de norvegiană, trebuie să aveți trecut, la limba pe care o vorbiți, limba engleză.

Pe același site puteți învăța, de asemenea, mai multe limbi. Pentru vorbitorii de română, singura limbă pe care o puteți învăța este engleza. Restul limbilor (franceză, spaniolă, germană, italiană, portugheză, olandeză, suedeză, daneză, turcă) le puteți învăța doar din engleză.

Un alt site de unde puteți învăța norvegiana este http://www.ntnu.edu/now. Site-ul Norwegian on the Web face parte dintr-un proiect dezvoltat de Universitatea tehnică-științifică a Norvegiei, fiind disponibil tuturor doritorilor.

#vreausainvatolimbastraina

2 gânduri despre &8222;Învață limba norvegiană – metode&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s